Om Dog News

DOG NEWS Sveriges största nyhetsblogg om hundar, med ca 10 000 besökare i veckan! Hundnyheter 7 dagar i veckan från när och fjärran. Vi är 3 hundintresserade personer som skriver om det mesta som rör hund. Vill du synas på Dog News, kontakta oss på dognews@hotmail.se

22 kommentarer till Om Dog News

 1. Mona Rönningen skriver:

  Tack för snabbt och trevligt mailsvar! Har mailat tillbaka. :-) Mona

 2. Peder Hermansson skriver:

  Trotts allt så är jag fortfarande lite illa berörd över en del osmakliga artiklar som jag anser inte borde belysas mer än vad dom gör. Jag har nämnt detta tidigare och så fort jag läser sådana artiklar så lämnar jag sidan väldigt snabbt. Jag tror också att jag inte är ensam om detta. Positiva artiklar gör mig mer intresserad av att fortsätta att gå vidare på webbplatsen.
  I all väl mening hälsar
  Peder H.

  • dognewss skriver:

   Tack Peder för din respons. Vi jobbar för att täcka upp med ett varierande utbud så mycket som möjligt och på mångas begäran har vi tex minskat med inlägg som berör hundbett, men om det däremot handlar om att en hund dött så skriver vi om det, eller en allvarlig bitskada på människa. I annat fall så försöker vi belysa det som sker i hundvärlden, alla nyheter är ju inte trevliga nyheter tyvärr. Vi ser också att de nyheter som väcker känslor är de nyheter som blir mest lästa.

 3. Peder Hermansson skriver:

  Jag böjer mig för vad ni lägger upp. Det är ju upp till mig att klicka och läsa det jag vill och som jag har en positiv behållning av som hundägare.
  Tack för snabbt svar.
  Mvh.
  Peder H.

 4. Mats Stenberg skriver:

  Det är nästan omöjligt att skriva ett inlägg eftersom man måste slå varje bokstav flera gånger för att den ska synas. Märkligt.

  • dognewss skriver:

   Hej Mats, Detta har vi aldrig hört tidigare, måste bero på webläsare och WordPress, tyvärr kan vi inte hjälpa Dig :( Hoppas Du läser oss ändå!

 5. Mats Stenberg skriver:

  Hej igen
  Nu sitter jag på andra sidan brandväggen och då funkar det.
  Ville bara kommentera inläggen om veterinären i Linköping som ju agerat fullständigt oaccepatabelt.
  Jag skriver ett litet inlägg i rätt forum,

 6. Tror det är andra gången jag är inne nu och stör mig tyvärr lika mycket denna gång på den fruktansvärt tråkiga bannern ni har. Annars var det rätt trevligt att bläddra runt :-)

 7. larsendata skriver:

  Ber om ursäkt för feeds som blev fel.
  Har länkat till dig istället.
  Tack för superbra nyheter.

 8. Lotta skriver:

  Skulle vilja sätta det ni skrivit om gula hundar på min hemsida, hur gör jag?
  Hoppas det är okej, självklart sätter jag er som källa. ;)

 9. Maudis skriver:

  Hejsan
  Jag är en mycket trogen läsare av eran sida.. Men jag tycker det är lite synd att man inte kan länka till er på FB efter varje inlägg. Jag brukar gå på artiklarna i tidningen, när det finns, men det är ju inte alltid att ni tar upp nåt från tidningen.. Är det nåt ni funderat på? Så får ni ju ganska mycket reklam, iaf haha från mig, om eran sida..
  Mvh Maudis

  • dognewss skriver:

   Hej, Tack för din synpunkt. Om Du går in på varje enskilt inlägg så skall du kunna länka till inlägget på både Twitter och Facebook. Menar du att det inte fungerar? Tacksam för all sådan här feedback :)

 10. linda skriver:

  Hej!
  Jag har försökt mejla er men det går inte fram. Har ni bytt adress?
  Hälsningar Linda

 11. Maud Lundén skriver:

  Hej, läste artikeln om kennelägaren som gjorde tvångsparning och tiken dog. Vi fick aldrig veta dödsorsaken och hur gick det sen med kennelägaren?

 12. Torben Grue skriver:

  Hej, håber I har lyst til at tjekker http://dogsuniverse.dk – Danmarks nye store site med alt om hunde og specielt http://dogsuniverse.dk/hunderacer/ – hvor brugerne kan finde frem til præcis de hunderacer som passer til brugernes livs- og boligsituation, så de får valgt den rigtige hunderace.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s