Nutri-Plus gel energirik mångvitamin preparat för djur

Såhär inför utställnings och tävlingsperioden då hundarna kan behöva lite extra energi vill jag rekommendera Nutri-Plus gel tillverkat av Virbac Laboratories i Frankrike.

Nutri-Plus gel är ett mycket smakligt näringstillskott, som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och rikligt med snabb verkande energi och som är avsett för hundar, katter och grisar.

Till hundar och katter rekommenderas Nutri-Plus gel speciellt åt jakt- och brukshundar, dräktiga och digivande tikar, svaga nyfödda valpar samt för att hålla hud och päls i god kondition. Man kan även använda Nutri-Plus gel som huvudsaklig näringskälla till hundar som återhämtar sig efter sjukdom eller operation. Gelen doseras direkt i hundens mun eller blandat i födan. Vanligtvis så älskar din hund denna gel:)

Min förstahjälpen box innehåller en tub Gel, jag har med mig den överallt. Hundar som blivit för varma piggnar ofta till av en liten klick Nutri-Plus gel. Gelen är suverän på sommaren under varma utställningsdagar då hunden lätt slöar till.

Våra dräktiga tikar som ofta förlorar matlusten vid halva eller slutet av dräktighetstiden brukar äta denna gel. 1-2 teskedar Gel per dag räcker för en liten dvärghund. Våra nyfödda valpar som inte riktigt orkar dia själv brukar få Gelen som tillägg, det brukar göra susen.

Man kan köpa den online hos VetZoo


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nutri-Plus gel energirik mångvitamin preparat för djur

 1. Hildegun skriver:

  Hørtes smart ut, hva inneholder den,fins det kanskje en nettside om den? Hildegun

  • Susann skriver:

   Hei Hildegun,Tyvärr så säljes inte Nutri Plus Gel i Sverige eller på internet, men det finns en liknande Gel som heter Nutrical som säljs i Sverige hos zoobutiken.Varma hälsningar Susann

 2. Annelie skriver:

  Vad bra din blogg är. Nutri plus gel verkar toppen. jag har köpt nutri-cal och nutridrops för nyfödda valpar på den här sidan: http://www.anicare.se…Jätte bra butik för oss uppfödare.titta gärna in på min hemsida och min blogg http://www.pillansblo

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.