Äntligen kunde vi spela boll igen

Äntligen har det slutat regna och vi kunde ta oss ner till den kilometer långa gräsplan som vi brukar spela boll på med hundarna. Jag tog med mig Cayenne, Bonnie och Smiley ner till bollplanen idag. På fötterna hade jag joggingskor, visst jag var förberedd på att få vada i vatten och gissa om jag var blöt om fötterna?!

Cayenne är galen i att spela boll, det mesta går ut på att jag kastar eller sparkar en tennisboll och Cayenne springer glatt efter den. Men om ni tror att hon hämtar bollen till mig så har ni fel….hon stannar vid bollen och skäller glatt tills jag plockar upp den och slänger den vidare igen. Idag hade Cayenne mer energi än någonsin, efter att jag hållit på att sparka eller slänga bollen till henne i 30 minuter var jag själva rejält trött på leken….men det var inte Cayenne;)

Smiley och Bonnie är inte så vidare förtjusta över att spela boll, de springer mest för sig själva och njuter av friheten. De jagar också stormförtjust iväg en och annan kråka som försöker landa på gräset för att leta efter mask.

Till sist var jag tvungen att fånga in hundarna och gå den vanliga sitgen hem till oss, där middagsmaten var serverad för både mig och hundarna, det var min underbara man Håkan som än en gång varit kock.

Vill ni läsa mera om oss och Pomeranian så finns vi på www.blackoranges.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.