World Dog Show in Sweden July 3-6 2008

3-6 juli 2008 kommer en av världens största hundutställningar gå av stapeln i Stockholm. Detta är första gången detta evenemang arrangeras i Sverige.

År 1998 arrangerades World Dog Show i vårt grannland Finland i Helsingfors, jag själva deltog med två av mina egenuppfödda Pomeranianvalpar. Min hane Black Orange’s Midnight Star blev BIR valp och min tik Black Orange’s Midnight Queen blev BIM valp! Det var den största utställning som jag har deltagit på, det var över 15.000 deltagande hundar!!!

Jag rekommenderar att alla hundintresserade skall besöka eller deltaga på denna fantastiska utställning, tänk att få chansen att få deltaga på en av världens största utställningar i sitt eget hemland! Det kommer att komma hundar från världens alla hörn och ni har chansen att möta många kända handlers samt hundar som ni bara har sett på bild.

Pomeranian kommer att bedömmans på söndagen den 6 july av domare Bo Bengtsson från USA. Sista anmälningsdag är 3 mars eller 21 april 2008. Obs det är billigare att anmäla sin hund tidigare.

Ni kan läsa mera om domare och hur ni anmäler er hund på SKKs sida  http://kennet.skk.se/wds/ 

 

Läs mera om oss och våra Pomeranian hundar på www.blackoranges.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på World Dog Show in Sweden July 3-6 2008

  1. starzonia skriver:

    Ja ett event som man klart måste bevista

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.