Tala med hundar – Vad tycker din hund egentligen?

Jag läste en intressant artikel om djurkommunikatörer som hjälper till att tolka vad din hund egentligen tänker och tycker. Tänk dig att få veta exakt vad din hund vill, hur den mår och hur den trivs hos dig. Jag skulle jättegärna vija veta vad mina hundar tycker om sitt liv.

Trenden att tala med djur lanserades i Sverige i slutet av 80- och början av 90- talet av den amerikanska djurkommunikatören Samantha Khury.

Det finns en organistation som heter Svenska djurkommunitörsförbundet, de utbildar och certifierar djurkommunikatörer i Sverige. Tyvärr så finns det ju många oseriösa aktörer på marknaden, så är det ju med allt, där man kan tjäna pengar där dyker det upp oseriösa människor som ser en chans att tjäna en hacka. Så se upp med dem, anlita bara de som är certifierade.

Har du en hund som inte mår så bra, eller som beter sig avvikande under promenader eller i andra sammanhang, kontakta då en certifierad djurkommunitör. Ett besök kostar mellan 400-700 kronor, men det kan vara värt pengarna då du kan få reda på grunden till varför din hund reagerar på vissa situationer som den gör.

Det finns även en bra bok som är skriven av djurkommunikatören Pehr Trollsveden , besök Pehrs hemsida för mera information. Pehr som är ordförande i SDFK håller även kurser i djurkommunikation.

 Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Tala med hundar – Vad tycker din hund egentligen?

 1. skeptisk skriver:

  Betala 500 kr för att någon ska tala om för mig vad min hund tänker. Via telefon.???

 2. Thomas skriver:

  Herregud. Sånt här bondfångarverksamhet måste stoppas. Vilken manipulativ idiot som helst kan ordbajsa ur sig en massa ord om ditt eller datt som låter trovärdigt.
  Se denna film —>>

  http://tv.expressen.se/nyheter/inrikes/1.2634292/bluffen-har-avslojas-hundpratarna

 3. Anne Nordberg skriver:

  Regnbågens löften eviga livet…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.