Hundhoroskop – sådan är din hund

Jag har alltid haft en förkärlek till horoskop, brukar läsa dem lite på skoj, ibland stämmer det kusligt bra överäns med verkligheten. Speciellt horoskop som talar om vilken typ av människa man är, då menar jag inte horoskop som finns i dagstidningar som Metro etc.

Jag har funderat över mina hundars horoskop, så jag surfade runt lite på nätet och fann sidan Hundhoroskop . Nu till det intressanta, jag letade upp Tigers horoskop, han är född i Fiskarnas tecken, och visst stämmer det in på honom.

Sådan är din hund – horoskop för hund
Fiskarna

19:e februari – 20:e mars

Fisken är en känslig hund som behöver mycket kärlek. Hårda metoder eller tvång fungerar inte på fiskhunden. Den ska lockas med lek och skoj. Det är en hund som gillar att jobba men bara korta stunder. Blir det för långrandigt så tappar den lätt intresset och kan till och med somna mitt i lek eller träning. Fisken är som sagt en känslovarelse men den är även duktig på att känna av husses/mattes sinnesstämning. Hon tycker om det glada livet så se upp med mat och godsaker, hundar i fiskens tecken tenderar att bli feta.

Fisken passar mycket bra ihop med personer födda i Oxen eller Jungfrun.

Tiger är en mycket känslig liten kille som precis som horoskopet säger behöver han mycket kärlek och förståelse. Han passar även utmärkt ihop med mig eftersom jag är född i Jungfruns tecken, allt enligt horoskopet.

Vill ni veta mera om hurdana era hundar är, kolla deras horoskop på länken ovan. Ta det med en nypa salt som man brukar säga, men lite kul är det ändå.

Vill ni läsa mera om våra Pomeranian hundar så finner ni oss på

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.