Bajskrig

Nu är det vår igen och fenomenet hundbajs dyker upp, medierna så som radio och tidningar pratar om hundbajs! Det skrivs spaltvis om hundägare som inte plockar upp efter sin käraste vän hunden.

Jag förvånas över att det är samma ”gnäll” vår ut och vår in, medan det sedan faller i ”glömska” resten av året. Jag undrar om hundbajs är förknippat med våren, eller är människan mera irriterad på våren? Jag har sällan sett någon tidning skriva om hundbajs mitt i sommaren. Eller ”skärper” hundägarna till sig resten av året och plockar upp efter sig, man rentav vaknar till av allt gnäll i medierna för att sedan ”skita” i det till vintern igen. Plocka upp efter din hund året om, så slipper vi detta ”bajskrig” nästa vår!

Jag äklas själva av alla katter som pinkar och skiter i barnens sandlådor!

Vill ni läsa mera om våra Pomeranian hundar så finner ni oss på

magic tricks
Free Hit Countersstats
magic tricks
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bajskrig

  1. MHz skriver:

    Det är nog det att hundskiten blir halvt flytande då den legat i snön och kommer fram med smältvattnet…Den blir svårare att undvika att trampa i på våren helt enkelt…/MHz

    • Susann skriver:

      Hej MHz,Men vi har inte haft någon snö här i Göteborg och Halland (förän i påskhelgen)trots det så har det skrivits och tjatas om hundbajs hela marsmånad. Så jag tror inte på detta med snö och att bajsen blir ”flytande”. Så för mig är ”fenomenet” hundbajs ”bara” på våren olöst…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.