Piercing på hundar – stoppa djurplågeriet


Ser denna hund glad ut?

Människor som gör piercing på sina hundar borde inte få ha djur överhuvudtaget, det har gått för långt då hundägare först klär ut sina hundar till bebisar och sedan gör hål i öronen på dem precis som om de vore små barn.

I Danmark finns det en organisation Dyrenes Beskyttelse som tar avstånd från detta nya ”mode” med piercing på hundar. Jag fann mera information på internet där hundägare gör piercing på hundarnas bröstvårtor, jag är chockad över vad människan kan hitta på för att stilla sina egna sjuka behov. Ingen hund i världen vill ha piercings, inte heller tatueringar för den delen. Det har även blivit på mode i USA med att hundägare låter tatuera sina hundar:( vilket är ännu en sjuk idé av hundägaren och dess behov av att framhäva sig själva.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

14 svar på Piercing på hundar – stoppa djurplågeriet

 1. Ylva skriver:

  Men ååå såå sjukt. Va f** är det med folk. Har de helt missat vad man ska sin hund till eller? Propa sina egna kroppar med piercingar kan de göra men låt djuren vara..

  • Susann skriver:

   Hej Ylva,Helsjukt är vad det är! Om någon har en bra idé på hur man skall göra för att få igång en protest så är alla förslag välkomna.

 2. Ylva skriver:

  ”Proppa” skulle det ju vara

 3. Elisabeth Kytler skriver:

  Det finns inte ord för hur illa berörd jag blir av bilden med den ”dekorerade” hunden. Hundens husse eller matte borde köpt ett mjukisdjur istället för en levande hund. Kan inte någon banka in lite vett i skallen på dom!

 4. Michis skriver:

  Det där känns långt över gränsen. Min hunds bror är däremot tatuerad eftersom han är öronmärkt.Vår hund är chippad istället, men ibland kan jag nästan önska att han hade en örontatuering med, för det är inte alla som vet att hundar kan vara id-märkta fastän det inte finns någon örontatuering…

  • Madde skriver:

   Det är skillnad på¨en örontatuering för att id-märka och på att tatuera in en lite blomma eller annat på hundens sida/rygg eller ben.

 5. Johanna skriver:

  Men vad sjukt!

 6. Skitsystem skriver:

  Det är ju uppenbart att de inte behandlar hundarna som barn. De behandlar hundarna som ägodelar; blott som accessoarer. Och det är faktiskt inte heller så konstigt att det är tillåtet att göra i princip vad man vill med hundar, men inte med barn. Barn värderas högre.

 7. natty skriver:

  Denne hund har været et vare mærke for intjening for de der tro ät ,de kan rede denne hund fra dens øreklips og ät denne anonce / hund ofte er til salg i dk blå Avis och gul och gratis Bonholmer market m m .Hvor vi har forsøgt ät sporrer denne anonce s bavgmand och har funde en del info lige fra findlan til Cammarun i afika der sælger blå i øjne på folk for ät få dem til ät handle denne ”vovse” och sende penge til dom. I håb om ät hunde så kommer hjem til de der Ønsker denne vovse! och det har vi så forsøgt ät hjælpe med ät stoppe denne Anoncør alle de stæder vi ser dem … husk på ät icke kun denne hund er udsat for pircinger men mange ander hunde også få lide last for at blive et salg emne .venligst os …

 8. Emma skriver:

  Sjukt. Borde vara förbjudet.

 9. Lollo skriver:

  va är det nåt fel jag har det på min hund

 10. Hundägare skriver:

  fy de var inte snyggt å de e nog inte hundens önskan å att hunden mår bra utan bling bling så där..

 11. Mia skriver:

  De enda ”örhänget” jag skulle sätta på min hund är fake som sätts fast med magnet!!
  Jag har kläder på min hund, när det är kallt då hon inte har något hår och vi bor 10 mil norr om polcirkeln… Har en del kläder som mest är för skoj skull, men som ändå fyller en funktion men skulle ALDRIG tatuera eller pierca min hund!!! aldrig någonsin!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.