Mayday vann hederspriset utställningens "Gulligaste hund"

Vi åkte hemifrån kl. 7.00 i morse med destination Vara Grästorp brukshundsklubb , där ställde vi ut Tiger och MayDay för domare och ordförande Alf Carlsson. Solen och värmen var på våran sida och vi hade en underbar dag ute i naturen. MayDay blev först BIR valp och sedan valdes hon till hela utställningens Gulligaste Hund !! Domarna var eniga om att hon var den allra gulligaste av alla deltagande hundar, hon charmade dem och publiken helt och hållet.

Och visst är hon söt lilltjejen…..jag hade kameran med idag men tyvärr så tog jag själva bilder och det blev inga på MayDay utan bara på andras hundar. Jag återkommer med några kort snart.

Tiger konkurerade med två andra Pomeranian hundar där han blev BIR och slutade som BIG 2, i finalen förlorade han till en Basenji.

Jag är jättenöjd med dagen även om vi kom hem först vid 19.00 tiden dvs det blev 12 långa timmar men vad gör det då man får vara med sina hundar och ute i naturen. Jag lärde mig mycket av MayDay idag och vi kommer nog att få ett bättre samarbete framöver….hon är lite envis lilltjejen men nu börjar jag förstå hur hon tänker.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mayday vann hederspriset utställningens "Gulligaste hund"

 1. Vivi Christensen skriver:

  Hej Susann.. Stort Tillykke med dine fine pomser Tiger & MayDay;o)

 2. Monica skriver:

  GRATTIS till de fina priserna och vinsterna..Klart att Mayday skulle bli ”Gulligaste hund”..Vem hade kunnat motstå den skönheten?Själv smälte man ju som is en varm sommar dag.. =)Mvh/ Monica och Kennel Noster Mirabilis

  • Susann skriver:

   Hej Monica,Kul att du hittade hit och tack för de fina orden om lilla MayDay, vi håller med visst är hon sööööööt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.