Rod Stewarts exfru bygger lyxhus till sina vovvar

Rod Stewarts exfru supermodellen Rachel Hunter tycker om sina hundar. Väldigt mycket. Därför har hon nu byggt ett lyxpalats till dem – och huset är en exakt kopia av hennes egen lyxvilla i Beverly Hills.

Supermodellen Rachel Hunter skämmer bort sina hundar som fått ett lyxigt hundhus som är en exakt kopia av hennes eget lyxpalats. Foto: La Petit Maison/ Ibl Bildbyrå Rex

Kärleken till husdjur kan ta sig många olika uttryck. I supermodellen Rachel Hunters fall har den lett till att hon byggt en lyxkig hundkoja till dem- som är en exakt minatyrkopia av hennes eget lyxpalats i Beverly Hills, skriver ananova.com.
Byggnadsherrar är företaget Le Petit Maison, som specialiserat sig på hundkojor av exklusivare snitt. Rachel Hunter har valt terrakottagolv och balkonger i smidesjärn i sin, men den som vill kan också utrusta hundkojan med allt från luftkonditionering till specialbyggda sängar.Till övriga kunder har Le Petit Maison bland annat byggt kolonialhus och tjusiga sommarstugor och en alpstuga till en S:t Bernhardshund.
Priset för en exklusiv hundkoja ligger mellan 18 000 kr och upp till 150 000 kronor, skriver ananova.com.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.