En härlig dag på Tjolöholm

Svenska Pudelklubbens Västra avdelning arrangerade sin årliga inofficiella hundutställning på Tjolöholm idag. Solen sken och det var en härligt varm avkopplande dag, i ringen var det snurrigt värre för ringsekreteraren i ring 3 i vartfall. Katalogen stämde bla inte och vi hälsades välkomna till ring 4 trots att vi var i ring 3. Vi fick meddelande av ringsekreteraren om att samtliga valpar går direkt till BIS final (vilket jag blev varse om senare) att inte stämde överens med verkligheten, så jag stod klar att gå in i finalringen med fel hund. Nåja allt slutade lyckligt till slut och mina hundar gjorde en kanondag!

Gräsmattorna på Tjolöholm blommade, här är en treklöver från Kennel Black Orange’s med Tiger, MayDay och mamma Cayenne längst till höger.

Mamma Cayenne till vänster och lilla tjusiga MayDay med tungan hängandes i värmen från solen. MayDay blev BIR valp och slutade som BIG 3 valp för domare Berith Uhlén Svensson på Kennel Jåbus. (Tiger nosar sin mamma i backen…typiskt hanar:) )

Cayenne har hunnit bli 3 år gammal, hon har som ni vet haft två valpkullar och varit ”ledig” från utställningsringen. Idag gjorde hon come back och hade utställningskoppel på sig för första gången på snart 2 år….hon gjorde det kanon och fick kredit för bästa rörelser för dagen av alla Pomeranians.

Cayenne poserar framför kameran, bakom kameran står min man Håkan:)

Vi fick fint besök av Klenspitztiken INT S DK CH Kphw-04 Tirhan Nach Exempel. Tack JanaPia för att du kom ner och visade upp ers höghet;) Lycka till på Specialen.

Tiger är en kille som sällan fastnar på bild….här står han ”gömd” bakom sin syster, så jag var tvungen att klippa bilden för att ni skall få en titt på skönheten (om killar kan vara skönheter). Tiger blev BIR och slutade som BIG 3 för dagen.

Tiger blir placerad som  BIG 3 för domare Berith Uhlén Svensson på Kennel Jåbus.

Det var som sagt en härlig dag och vi har fått en mycket bra träning inför nästa helgs utställning i Larv.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.