Resultat från Larv

Vi har precis kommit hem från Larv, där Skara Kennelklubb höll sin årliga hundutställning. Solen gassade från en molnfri himmel, det var +25 i skuggan. Trots det så var det någon idiot som hade lämnat sina hundar i bilen, speakern gjorde allt för att få tag på hundägaren. Undrar varför de inte slog in bilrutan på engång och räddade de stackars hundarna.

Pomeranian hanen ”Tiger” Black Orange’s Limited Edition vann juniorklassen med CK och placerade sig som bästa hane 4 totalt, vilket vi är mycket glada över! Tiger fick en mycket fin kritik, domaren var ”tandfixerad” och kollade bettet extra noga, Tiger som har alla tänder exakt på rätt plats charmade domaren lätt;)


Tiger (bilden är tagen i Tjolöholm, där Tiger blev BIG 3)

BIR BIG2 Noble Art Do’s And Don’ts – BIM Noble Art Kara mia, båda efter den amerikanska importen Star Haven Blazin’ Comet som också vann Avelsklassen med HP.

Little Pompom’s Tumble Weed Tom blev BH2 med cert och BIS 3 veteran.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Resultat från Larv

 1. Michis skriver:

  Grattis!Och det är ju banne mig skrämmande att folk till och med på hundutställning lämnar hundarna i bilen en solig dag… Eller ens en halvsolig dag, eller vilken dag som helst då det inte snöar!

  • Susann skriver:

   Jag fattar inte hur människor tänker egentligen, jag såg en mamma och pappa som gick för att kolla på utemöbler…i bilen satt deras ca 8 månader gamla baby i bilstolen och sov…i gassande solsken??!!! HUR TÄNKER MÄNNISKOR som lämnar barn och hundar i bilen en varm sommardag?

 2. Therese skriver:

  Grattis till det fina resultatet=) Jag förstår mig inte på hundfolk, varje år samma sak på alla utställningar. Hur kan dem inte förstå??? Det varnas ju överallt om det, dem säger det tom på utställningar, i hundsport, på forum i dagstidningar osv. Hur kan folk missa det el bara strunta i det. Ta ifrån sådana deras hundar tycker jag.Mvh Therese

 3. Vivi skriver:

  Stort Tillykke med Tiger, det var flot;o)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.