Bli en framgångsrik bloggare


Kolla på grannen, så blir du en framgångsrik bloggare

Genom att läsa många bloggar, och ”sno” de bästa av bloggarna som är framgångsrika, då får du själva en blogg med mycket ”trafik”. Läs och skriv kommentarer i andras bloggar, inte bara hej, du har en snygg blogg utan lägg ner lite tid på hur du uttrycker dig för det är vad och hur du skriver som avgör hur många som går in på din blogg.

Läs tidningar och håll dig uppdaterad med vad som händer i världen, du får många nya ide’r från dagstidningarna och tv. Håll dig till ett ämne om du tex beslutat dig för att skriva om bilar eller hundar, skriv då inte om politik eller husbyggen, dina läsare förväntar sig att du skall skriva om ämnet du startat med.

Ingen vill läsa en blogg med många stavfel eller grammatikfel, kolla med tex google hur orden stavs om du är osäker.

Vi skriver om Pomeranian eller hund i allmänhet, jag koncenterar mig på att hålla mig till ämnet hund vilket jag ibörjan trodde att skulle vara begränsat. Men efter över 1 års bloggande så har jag upptäckt att det är ett STORT område, det finns alltid något att skriva om. Idag har vi ca 500-600 läsare dagligen:) jag får också några telefonsamtal i veckan av framför allt Pomeranian ägare men också hundägare som har frågor om hund.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 svar på Bli en framgångsrik bloggare

 1. Ermin skriver:

  Hej jag tycker ditt tips är väldigt bra.I början när jag började blogga förstog jag inte hur man lyckas tills jag kom på att man ska följa i dom framgångsrikas fotspår och använda mig utav samma sorts teknik som dom.Idag är driver jag en blogg om hur man blir en framgångsrik bloggare=)Att även kommentera hos framgångsrika bloggar och skriva om dom är jättebra då man för det första syns hos dom framgångsrika och för det andra så ökar chanserna att sökrobotorna hittar dig bland dom framgångsrika men precis som du säger är det väldigt viktigt att inte bara skriva hej din blogg är fin för vem vill besöka någon som barar skrivit att bloggen är fin förutom den som äger den?Föresten så har du en fin blogg;)Mvh Erminwww.blirik.inc.se

  • Susann skriver:

   Alla tips är dyra då det gäller framgång som bloggare, skall kolla in hos dig:) Tack för att du kommenterade:)

 2. Margareth Osju skriver:

  Dina rader fick mig att tänka vad som avgör vilka bloggar jag väljer att läsa.Personliga och kloka bloggar där bloggaren bjuder på sig själv, visar respekt mot sig själv och sina läsare. Mångsidiga bloggar. Där bloggaren skriver om skiftande ämne. Blogginlägg som väcker nyfikenhet. Bloggar där det alltid är en överraskning att läsa. 🙂

  • Susann skriver:

   Bloggar som skriver om skiftande ämnen….det är alltid intressant att läsa men hos oss lite svårt pga ämnet vi håller oss till;)

 3. trollhare skriver:

  När folk diskuterar det här brukar jag alltid passa på att fråga: Vad är egentligen ”en framgångsrik blogg”? Är det att ha många sidvisningar? Eller är det ha många återkommande läsare? Vem som helst kan skriva sex i rubriken på skoj, provocera, twinglyhora etc, men det är inte de bloggarna som lockar folk att komma tillbaka. Det gör bara de som skriver något med substans, som har nåt att säga. Det är vad jag tycker är framgångsrikt. Och även om jag inte är särskilt intresserad av pomeranians tycker jag att din blogg verkar vara ett tydligt exempel på just det 🙂

  • Susann skriver:

   Just precis, läsare som kommer tillbaka är det viktiga i att kalla sig för ”framgångsrik” bloggare, du har så rätt! Det var ett tag sedan min blogg var inriktad på bara Pomeranians, idag skriver vi om hund och någon enstaka katt kan slinka in ibland;)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.