Smaklöst mode med piercing i nosen


Foto: Sammensat-Colourbox/Scanpix

Smaklöst mode med piercing i nosen eller öronen på hund! Det sägs att hunden är människans bästa vän, men människan är hundens fiende kan man tycka då hundägare låter pierca sina hundar i nostryffle.

Det är rena djurplågeri att göra hål i öronen och nostryffle på en hund, jag förstår inte varför dessa männsikor skaffat sig hund? Jag tycker att det borde finnas en lag som säger att man mister sin rätt till att äga hund eller djur då man missbrukar sin ”ledarställning” på detta sätt.

I Danmark jobbar man hårt för att djuren skall få vara djur och ingen leksak för den grymma människan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 svar på Smaklöst mode med piercing i nosen

 1. Michis skriver:

  Fast den där bilden är gjort i Photoshop, det ser jag på mils avstånd. En sammansatt bild av en piercing och en vovve. Fast det finns säkert idioter som gör sånt – det tvivlar jag inte på.

  • Susann skriver:

   Va skönt om det är så med denna bild, MEN tyvärr så finns det idioter som gör piercing i nosen och öronen på sina hundar:(

 2. Terése skriver:

  Oj, det var det värsta jag sett och hört!!! Att man får göra så mot sin hund, nej det borde förbjudas!!!

 3. daniel skriver:

  fy

 4. Alicia skriver:

  asså jag blir fan vansinnig !!!! aatt man ens kan mä ? Jag önskart jag fick skjuta alla som gjorde så !!! En hund är en hund och inte en leksak . dom har känslor DOM ÄR LEVANDE VARELSEN vad som är ännu mera sjukt är att dom kan ATT dom kan se sina djur plågas genom att tatuera på dom !? Och ni fattar inte hur ont det gör !!

 5. Timelie skriver:

  Usch, stackars hundar! :O

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.