Nu har det hänt det som aldrig skulle få hända – hunden kokade ihjäl i het bil

Nu har en djurägare rent ut sagt kokat ihjäl sin egen hund i en bil då husse befann sig på shoppingtur och lämnade hunden i bilen! Jag mår illa av tanken på den livlösa hundkroppen, den måste ha lidit alla helveteskval innan den till sist fick komma till himmelen. Ägaren till denna hund har härmed förlorat sin rätt att äga ett enda djur tycker jag. Han bör få djurförbud som straff! Det är ett milt straff för honom men det kan rädda andra hundar från att gå samma öde till mötes!

”Jag hämtade vatten och de försökte kyla med blöta handdukar runt kroppen på hunden” säger hundägaren till pressen.

Två timmar i en varm bil utanför shoppingcentret i Charlottenberg – sedan var den lilla cairnterriern död. Nu misstänks den 40-årige hundägaren för djurplågeri. – Organen börjar i praktik att koka, säger veterinären Ulrich Ohm, som tog hand om hunden, till norska tidningen Dagbladet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 svar på Nu har det hänt det som aldrig skulle få hända – hunden kokade ihjäl i het bil

 1. Fjärils ingrid skriver:

  det är bara att inse ..människan är inte så smart som hon tror..nog trodde man att alla vid det här laget ska ha fattat inga hundar i bilar på soliga dagar ….

 2. ioanna skriver:

  jag mår ILLA… jävla idioter

 3. Nina skriver:

  att dom aldrig lär sig, man kan aldrig lämna sin hund i bilen på sommaren!!

 4. johan skriver:

  Har råkat ut för samma sak en gång. Påträffade en instängd hund i en bil på en parkering… Ja vad gör man… Hunden höll på att dö så jag tog på mig jackan för att skydda armbågen från splitter & krossade helt enkelt rutan med armen & fick ut hunden. Jag tycker att alla som ser liknande ska göra som jag, skitsamma om det blir bråk! Bilen är ju försäkrad, kan vara värt självrisken för ägaren för att rädda sin hunds liv…

 5. Puckosmulan skriver:

  Johan; Well done 🙂

 6. Gubben skriver:

  ”Hälsa djurplågaren att han ska lämna staden innan solnedgången”

 7. Petra skriver:

  Jobbar aktivt för att informera om detta. Sprid gärna info om ni har lusthttp://hittadjur.se/i…&contentId=cartempTillsammans kan vi göra något om det så bara är för en hund i en varm bil så är det värt det.MvhPetra, hittadjur.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.