Idag valde vi bad och sol framför utställning

Solen fortsätter envist att skina från molnfri himmel…..vi valde idag att låta hundarna stanna inomhus istället för att dra iväg till SKKs hundutställning i Vänersborg.

Själva låg vi nere vid badet, solade och badade hela dagen lång. Många var de som hade tagit med sig sina hundar till stranden, men de hade vett på att låta dem vila i skuggan emellan badet.

Några småkillar tränade stafett på den långgrunda stranden, de sprang fram och tillbaka mellan pinnar som deras tränare hade ställt ute i vattnet. En border collie slet sig från sin ägare för att göra killarna sällskap….först uppskattades leken av killarna men då hunden blev allt mera närgången lyckades en av tränarna bryta leken. Hundägaren gjorde några tafatta försök att kalla till sig hunden, som tillslut gav sig iväg till sin husse, för att få bannor av honom. Hunden la sig sedan snällt intill sin husses sida och iaktog de löpande killarna….man kunde se i hundens ögon att han längtade efter att få jaga dem i vattnet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Idag valde vi bad och sol framför utställning

  1. Elisabeth skriver:

    Ja det var nog svalare och skönare på stranden! Nöjd ändå trots olidlig värme i Vänersborg, Sasse BIR igen :-)), trodde inte ”blixten kunde slå ned två gånger på en vecka” men det gjorde den.

    • Susann skriver:

      Hej Elisabeth,Stort GRATTIS till er andra BIR på raken, trägen vinner säger man, och han har ju blivit så fin killen er så han förtjänar sina cert och Cacib!!! Vi ses väl i Borås!Kram Susann

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.