Jordbruksministern om sex med djur

Jordbruksministerns uttalande om sex med djur fick riksdagsledamot att tappa fattningen

Vad får man säga och inte säga i Sveriges riksdag? Den frågan blev aktuell under en debatt om förbud mot sex med djur. – Ska det vara tillåtet att smeka en tik på spenarna? – Låt mig ta några exempel. Är det, och ska det vara, lagligt att på ett kön stryka på något som för exempelvis en hund smakar eller luktar gott, för att låta denna hund slicka av det som är påstruket på könet? Ska det vara tillåtet att smeka en tik på spenarna av kärlek, eller ska det räknas som ett sexuellt nyttjande av djur? Det blir ytterst svåra bedömningsfrågor att ta ställning till även med en förändring av lagstiftningen. Nu ligger klippet med Eskil Erlandsson ute på videosajten Youtube. Hittills har det tittats på nästan 24 000 gånger och kommentarerna är många.

Kanske skulle det varit bäst att jordbruksministern inte uttalat sig alls, då han tycktes trassla in sig mer och mer för vart ord han sa?!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Jordbruksministern om sex med djur

  1. SingleStar skriver:

    Han sa som det var, lagen ändrades 1944, sossarna har regerat 51 år, borgarna 12 år och samlingsregering ett år. Varför har det aldrig varit på tal om att ändra den tidigare?Skall vi förbjuda Naturrutan i SVT med hastig lagstiftning?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.