Hund slukades upp av städmaskin


Bara kopplet var kvar Hunden Ginger dog ute på en promenad i New York, skriver Aftonbladet
Foto: AP

Det låter som taget ur reklamfilmen om damsugaren som går på TV just nu, där husse damsuger och plötsligt ligger det bara ett tomt koppel på golvet,  men historien nedan hände i verkligheten i Bronx, New York i veckan.

Plösligt var den kopplade hunden Ginger borta.En städmaskin sög upp henne från gatan. Pensionären Robert Machin hade precis rastat färdigt sina två Boston terrierhundar i Bronx, New York, och skulle öppna dörren till bilen så att hans bästa vänner kunde hoppa in. Men plötsligt försvann den ena hunden, trots att den var kopplad. Ägaren såg hur hunden slukades av ett förbipasserande städfordon. Fordonet ska normalt sett suga upp skräp från gatorna – i torsdags sög den upp den då livs levande hunden Ginger. Kvar på gatan stod Robert med två koppel – men bara en hund.

– Jag gick bärsärkagång, för jag kunde inte förstå vad som hade hänt, säger hundägaren Robert Machin.Robert berättar att han skrek åt föraren att stanna, men utan resultat. En kompis till hundägaren fick jaga städmaskinen drygt två kvarter innan föraren till slut stannade, skriver AP.

Då var Ginger död, skriver Aftonbladet.


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 Responses to Hund slukades upp av städmaskin

 1. Jezz skriver:

  Fy fan så hemskt! Får tårar i ögonen. Hade jag varit där hade antagligen personen som körde den där maskinen antingen legat i gipsvagga idag eller varit död. För jag blir ursinnig när ett djur råkar illa ut. O då vaknar våldsamma känslor i mig.

  • Susann skriver:

   Man blir förskräckt över vilket förfärligt öde hunden gick till mötes, att dö inne i en sopmaskin, hemskt!

 2. Peter skriver:

  Vilket märke hade maskinen verkar ha varit en riktig höjdarmaskin med tanke på hur den sög, dock mycket synd om hunden det borde finnas ett hundfilter som förhindrar detta i framtiden.

  • Susann skriver:

   Hundfilter på sopmaskin ha ha ha det låter jättekul…..men tydligen ett måste på alla sopmaskiner

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.