Hund mordhotad efter miljonarv

Lilla maltesertiken Trouble hotas nu till livet och kan komma att bli snuvad på sitt miljonarv efter matte – hotellmiljardärskan Leona Helmsley.

Hunden Trouble kommer inte att få behålla hela miljonarvet för sig själva, en domare i USA har bestämt att Trouble måste dela med sig till två av Helmsleys barnbarn som strukits ur testamentet.

När Helmsley dog 87 år gammal förra året lämnade hon nästan allt av sin jätteförmögenhet till välgörenhet. Mindre legat gick till några släktingar, medan hunden Trouble fick 72,5 miljoner kronor.
Domaren Reena Roth har dock kommit fram till att Helmsley inte var tillräknelig när hon skrev testamentet, och hunden får därför nöja sig med 12 miljoner kronor.

Syskonen Craig och Meegan Panzirer får 24 respektive 12 miljoner kronor var, på villkor att de håller tyst om tvisten med Helmsley, skriver New York Post. Trouble sägs vistas på hemlig ort, efter att ha utsatts för flera dödshot., skriver GP.

 
Jag tror att hunden Trouble vore glad över att slippa hela spektaklet med arvet, hon vill nog bara finna ett knä att mysa i, jag håller tummarna för att Trouble klarar detta med livet i behåll. Hunden Trouble har säkert inga problem med att finna en ny husse eller matte, kön till den uppgiften lär nog vara lång med så många miljoner under pälsen.
 
Läs mera om hunden Trouble på Aftonbladet
 
 
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.