Schäferhundar dödade en mindre hund

Foto (SIMO ORANEN) IL


Två lösspringande schäfer hundar attackerade en  hundägare och hans hund, den mindre hunden avlivades senare av sina svåra riv och bitskador.

Hundägaren var ute på promenad då han och hans hund plötsligt blev överfallna av två lösspringande schäfer hundar. Hundarna gav sig genast på den mindre kopplade hunden, hundägaren gjorde allt för att stoppa överfallet men förgäves. Först då shcäfrarnas ägare kom till platsen kunde de få bort de två atackerande hundarna. Hundägaren tog upp sin svårt skadade hund, sprang hem för att hämta hjälp men hunden var så svårt skadad av djupa riv och bitsår så veterinären var tvungen att avliva hunden omgående. Saken är behandlad av polisen och hundägaren hoppas att andra hundägare skall ta lärdom av vad som hänt, det är bästa att hålla sina hundar kopplade för att undvika liknande fall i framtiden.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Schäferhundar dödade en mindre hund

  1. KnurraLinda skriver:

    Stackars stackars hundägaren till den dödade hunden….och fyfan vad förbannad jag blir på alla oansvariga hundägare 🙁

    • Susann skriver:

      Det finns tyvärr många oansvariga hundägare, jag har mött på några i min omgivning där hundägaren ”tror” att han/hon har koll på sin lösspringande hund, trots att kollen är lika med noll då hunden får syn på en annan mindre hund.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.