Ungdomar misshandlade hund

Jag blir så förbannad av att läsa om ett gäng ungdomar som misshandlade en hund, hur kan man vara så feg att man ger sig på ett oskyldigt djur? Att genom sparkar och slag misshandla en hund, jag undrar vilken uppfostran ni har fått egentligen? Jag hoppas att ni har dåligt samvete idag, att ni ständigt skall följas av den misshandlade hundens skrik och gnäll, att ljudet skall klinga i era öron förevigt och ständigt påminna er om vad ni gjorde till hunden.

Sex eller sju ynglingar misshandlade en hund vid tivolit i Borstahusen på lördagskvällen.

BORSTAHUSEN. En upprörd kvinna skrek åt dem att sluta men då hotade de henne och hennes barn istället. Kvinnan larmade polisen strax före kl 22 men djurplågarna hann försvinna innan patrull kom till platsen.

Vakter vid tivolit har vittnat om misshandeln hur ynglingarna hängde hunden i halsbandet, sparkade på den och hanterade den som jojo.
Enligt vittnena var hundens ägare på plats. Polisen har upprättat anmälan om djurplågeri men har ingen misstänkt. Djurplågarna var svartklädda och rakade på huvudet, skriver Sydsvenskan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ungdomar misshandlade hund

 1. Mumin_Trollet skriver:

  Såna har man inte mycket till övers med.Måste vara allvarligt skadade i hjärnan,jag blir så arg,när oskyldiga djur som inte ens kan försvara sig,råkar illa ut av dessa idioter!Skulle jag se nåt sånt,de skulle jag ge de en ordentlig omgång stryk,fast det hjälper ju inte heller,de borde läggas in och få hjälp i stället.Men jag skulle må lite bättre av att få ge ett kok stryk!

 2. crooksandme skriver:

  Det här tar du upp? En hund blir slagen och folk rasar när människor dagligen blir grovt misshandlade lyfter ingen ett finger.

  • Susann skriver:

   Denna blogg handlar enbart om hundar, så ämnet jag tar upp här är högts aktuellt.

 3. Kabanaboy skriver:

  Vad som verkar ha undgått crooksandmes uppmärksamhet är att denna blogg handlar om hundar. hahahaPersonligen skulle jag vilja hänga upp dessa personer på en krok i ett cirkustält och inbjuda hela publiken att sparka på deras pungkulor tills de blöder ur ögonen. 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.