Vi laddar inför Världens största hundshow i Stockholm

Idag öppnade dörrarna på Älvsjömässan till Svergies genom tiderna största hundutställning World Dog Show, som också är Världens största hundshow med 36.000 startande hundar. Hundutställningen håller på fram till och med söndag och den beräknas dra minst 50.000 besökare.

Vi laddar nu inför lördagens och söndagens utställningar där vi kommer att deltaga med två av våra juniorer av rasen Pomeranian, ”MayDay” Black Orange’s All In och ”Tiger” Black Orange’s Limited Edition. Det är fullt uppe hemma hos oss just nu, shampoon, badvatten, fönar, borstar, kammar och saxar ligger överallt, alla har flytt fältet det är bara jag och hundarna nu. I kväll skall allt vara packat och klart för resan upp mot huvudstaden Stockholm. Se upp vi är påväg;)

Pomeranian hanen Tiger är så gott som klar, bara lite finputsning sedan är han finare än någonsin, jag tror han känner på sig att nu gäller det verkligen, nu är det ”show time”. Pomeranian tiken MayDay svansar omkring och kollar om inte hon kunde få bli fönad och borstad hon också, hon älskar att få uppmärksamhet. Jag skall strax tappa upp badvatten till henne, så skall hon få den uppmärksamhet som en liten diva behöver.

Vi ses i Stockholm, kom gärna fram och prata en stund!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.