Svensk media skriver om Världsutställningen


Här finner ni ett axplock av vad svenskmedia skriver om World Dog Show, världens största hundutställning som idag slog upp dörrarna på Älvsjömässan i Stockholm.

DN skriver För första gången arrangeras, med start på torsdag, en världsutställning för hundar i Sverige. Hans Rosenberg, Svenska Kennelklubben, liknar World Dog Show i Älvjömässan med ett OS.

Svenska Dagbladet skriver  I morgon, torsdag, väntas 23 000 hundar till Stockholmsmässan i Älvsjö. World Dog Show samlar hundentusiaster från 60 olika länder – och konkurrensen om priserna är stenhård.

Dagens nyheter skriver  För första gången arrangeras, med start på torsdagen, en världsutställning för hundar i Sverige. Hans Rosenberg, Svenska Kennelklubben, liknar World Dog Show i Älvjömässan med ett OS.

Stockholms City skriver Prickiga, nakna, lurviga eller sträva – hundar är de allihopa. Älskar du dessa fyrbenta varelser så missa inte World Dog Show som kickar i gång på torsdagen – och är en av världens största hundutställningar hittills.

ttela.se skriver Ett hundgöra i jätteformat. World Dog Show är den i särklass största svenska hundmässan genom tiderna. Uppåt tjugotusen hundar deltar i evenemanget, som påbörjas den 3:e juli.

Katrineholms kuriren skriver Under den här veckan kommer det lika många hundar till Sverige som det normalt förs in i landet under en tioårsperiod. Anledningen är den stora världsutställningen för hundar – World Dog Show 2008 – i Stockholm. I samband med utställningen sätter Jordbruksverket in extra veterinära resurser.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.