Tre doberman hundar attackerade två personer

Tre lösspringande doberman hundar attackerade en man och en kvinna som var ute på promenad. Mannen och kvinnan promenerade i skogen i Sibbo, Finland då de plötsligt blev anfallana av tre lösspringande doberman hundar.

Mannen blev biten i ena benet och kvinnan i ryggen. Hundarna gjorde flera försök till att fälla omkulla paret, attacken avbröts då ägaren till hundarna dök upp. polisen undersöker nu fallet. Paret blev svårt chockade av överfallet, skriver Iltalehti.

Man har på Iltalehti i Finland startat en enkät där man undersöker om försäljningen av stora hundraser skall övervakas, 86% av de tillfrågade svarade Ja det bör man.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 Responses to Tre doberman hundar attackerade två personer

 1. Cosmo skriver:

  Hej!Jag funderar på att skaffa hund när jag köpt hus senare.Jag vill ha en stor hund som vaktar, som är lojala, helst korthårig.Inte för kamp då, alla såna hemska människor borde skjutasHar läst på om Cane Corso.Är lite småförälskad =)Har du något du vet om denna ras? Både bra o dåligt såklart.Har hundvana, både små och stora hundar.Min fd sambo hade en blandras på 50 kg, jag fick pli på honom o nu e han världens bästa hund =)Bra sida, ska lägga dig som favorit.

  • Susann skriver:

   Hej Cosmo, Det allra bästa är att kontakta rasklubben för Cane Corso http://www.canecorso…. och att besöka flera uppfödare för att få en så bra bild av rasen som möjligt. Du kan även besöka hundutställningar och träffa olika hundar av rasen i en lite mera ”pressad” miljö. Lycka till med ditt hundköp!Kram Susann

 2. Emma skriver:

  oansvarigt av ägare och hudnarna verkar inte helt friska. Man borde nog avliva både ägaren och hundarna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.