Michael Vick sitter i fängelse – allt pga sin hobby hundslagsmål

Allt på grund av hundslagsmål

Livet som en av världens främsta quarterbackar kan verka tryggt, särskilt när man just fått 780 miljoner kronor. Men i dag, fyra år senare, har Michael Vick skulder på 300 miljoner och sitter i fängelse – allt på grund av sin hobby: Att arrangera hundslagsmål – och sparka ihjäl de jyckar som inte sköter sig.

Redan under collegetiden drev den då 21-årige­ talangen Bad Newz Kennel hemma i sitt garage i Surry County, Virginia.

Under flera kvällar i veckan kom gamblers och vänner hem till hans ruckel för att gissa vilken av de fradgande, tilltufsande kamphundarna som kunde slita ihjäl den andre. I centrum av allt stod Michael Vick: konferencieren, finansiären och bookmakern.

Händelserna pågick i sex år och uppdagades i april i fjol då Michaels pappa målande beskrev hur de hunsade djuren hölls i burar i väntan på att få kämpa – eller helt enkelt slås ihjäl av Michael när de tappade stinget skriver Aftonbladet.

Något måste vara galet i huvudet på en person som håller på så som Michael Vick, han kan inte ha allting hemma där uppe, eller?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Michael Vick sitter i fängelse – allt pga sin hobby hundslagsmål

  1. helt rätt i sista kommentaren i ditt inlägg. nåt måste vara felsynd på en sån stor talang/Hiro

  2. danne skriver:

    Svin, skulle behöva få samma behandling som vovvarna!!!!

  3. Ali skriver:

    Michael Vick är den bästa Qb genom tiderna ritkgit fett person fuck alla andra att man förstör en männikas liv för hundar Dåligt tycker jag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.