Pitbull dödade ägarens mor

Pitbull dödade ägarens mor

När Gianni Carrucciu, 49, kom hem gjorde han den fasansfulla upptäckten. Hans 77-åriga mor Paola Dessole låg död på golvet efter att ha blivit svårt biten av sonens pitbull. – Ring 118, skynda er, skrek sonen, men det var redan för sent. Tragedin inträffade i går morse i Sassari på Sardinien i Italien, skriver La Nuova Sardegna.

Bets i halsen

Paola Dessole, 77, skulle gå ut för att handla när sonens pitbull gick till rasande attack. Hunden bet kvinnan svårt i halsen och armen, och 77-åringen avled av skadorna. När sonen kom hem till lägenheten på tredje våningen strax innan klockan 10.30 hittade han sin mor död på golvet. Sonen skrek åt grannarna att ringa efter hjälp, men det var redan för sent. Läkarna kunde inte göra annat än att konstatera att kvinnan var död.

Pitbull-hunden ”Big”, en av sju som Gianni Carrucciu hade i lägenheten, var fortfarande blodig kring munnen. För tre år sen bet samma hund en person på gatan i armen efter ett gräl mellan honom och Gianni Carrucciu. I går på eftermiddagen greps Gianni Carrucciu misstänkt för vållande till annans död. Påföljden för vållande till annans död är i Italien fängelse i mellan sex månader och fem år skriver Aftonbladet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.