22 förvildade dvärghundar omhändertogs av polis


Jag ryser i hela kroppen av att läsa om hur dessa 22 små dvärghundar har levt i misär, jag vill bara skrika högt och protestera, HUR kan man göra så mot sina hundar?
 
22 förvildade dvärghundar omhändertogs av polis
 

Tjugotvå småhundar, de flesta av rasen chihuahua, har omhändertagits i ett torp utanför Skövde och de två hundägarna är nu misstänkta för djurplågeri, rapporterar Sveriges Radio Skaraborg.

– En patrull var på platsen i ett annat ärende och då hittade de hundarna som förvarades i små burar. De kunde snabbt konstatera att de inte mådde så bra och ringde djurskyddet, säger Peder Andreasson, inre befäl på Skövdepolisen, till TT.

 Artikel på Metro

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på 22 förvildade dvärghundar omhändertogs av polis

  1. Inger skriver:

    Jag blir så upprörd av att intevåra käraste djur kan få ett livi omsorg.ATT dom som tar till sig ett djur.Ska ta sitt ansvar.Det fins flera i landet, som far illa fast, det ingen som ser, eller vet om.Jag vet att det fins hundar som sitter i burarhela dagar.Men ingen törs säganågot.Jag är en.

    • Susann skriver:

      Att tiga om vetskapen om hundar som mår dåligt är lika med att tillåta det. Inget illa menat men det känns nästan som om man vore medbrottsling om man vet om att hundar mår dåligt och inte gör något åt saken. Stå på dig och ta mod till dig för att rädda dessa små oskyldiga hundar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.