Facebook för djur poppar upp på internet

Knappt hade Hundsmart (en slags facebook för hundar) hunnit lanseras innan nästa facebook för djur poppar upp på internet. Den nyaste på marknaden är Mypetbook som vänder sig till alla djurarter tillskillnad från Hundsmart som bara handlar om hund.
Jag har besökt båda sajterna och tycker att Hundsmart är mera professionell, Mypetbook känns ”barnslig” och sagolik och det känns som om den mera riktar sig till barn. Jag har svårt att tro att uppfödare skulle samlas på dessa sajter, men jag skall inte dömma ut dem så här i början då de bara ligger i startgroparna. Det var inte många som trodde på Facebook i början heller så man vet aldrig, kanske facebook för dina husdjur slår igenom helt och snart sitter alla där framför datorn och snackar med grannens byracka?!

Vill du tjattra om din pekines, ställa frågor om din ledsna leguan eller visa upp bondkatten för världen? Då kanske den nya husdjurscommunityn Mypetbook är något för dig.
 
Mypetbook är som ett slags Facebook för husdjuren. Här kan du lägga upp album på din hamster, diskutera med andra djurägare och klappa djur du tycker är söta: ungefär som då du knuffar dina vänner på Facebook, skriver HD 
 

myPetBook.se – en park för alla husdjur

Visa upp din hund, katt eller kanske din favorithäst och dela med dig av dina tips i en park av en massa nya vänner. Här kan du hitta andra uppfödare eller husdjurälskare och deras kaniner, hamstrar, ödlor och fåglar som har samma intressen som du. Skapa egna nätverk med dina vänner och deras husdjur eller kanske för just din kennel eller stall. Delta i diskussionsforum och få hjälp med olika frågor och funderingar, står det att läsa på Mypetbooks hemsida.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.