Montauk monstret ingen hund


Foto: CNN

Montauk Monstret är ingen hund så mycket kan jag ivartfall säga hahah.
I mitten av juli gjorde några badgäster ett märkligt fynd på stranden i Montauk, de fann en död varelse med brunaktig kropp, näbbliknande huvud och vassa klor. Nyheten spred sig snabbt och nu spekuleras det i om det skulle kunna vara en sköldpadda utan skal, en hund, ett havsmonster eller självaste satan. Det är knappast en hund i vartfall, många tippar på att det kan vara en bluff eller kanske kan det vara en utomjording?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

10 svar på Montauk monstret ingen hund

 1. Geoffrey Goines skriver:

  Tittar på en annan bild av detta strandfynd (se min blogg) så satar jag på att det är en hund.

  • Susann skriver:

   Det ser faktiskt mera ut som en hund på din bild. Skrämmande om det är en sönderavlad individ!

 2. tengileye skriver:

  Bluff

 3. Mattias skriver:

  Vadå ”Monstret är ingen hund så mycket kan jag ivartfall säga hahah”.. Vad grundar du det på..?Jag tycker det är helt uppenbart att det är en hund..http://rjjago.wordpre

  • Susann skriver:

   Läste du inte kommentaren från mig ovan, jag backade då jag såg flera bilder. Mitt inlägg grundade sig på kolmårdens zoologiska chefs uttalande till Aftonbladet:)

 4. Dog News skriver:

  Experterna tror på att Montauk monstret är ett kattdjur http://www.aftonblade

 5. David skriver:

  Det är ju en amerikansk pitbullterrier eller liknande. Efter att andra bilden publicerats råder det ingen tvekan vad detta är för något längre. http://www.cryptomund… Man ser att tydligt att det är en jycke. Kadavret har lite hundpäls kvar på enda sidan också. Det som såg ut som en näbb på den första bilden är i själva verket det blottade näsbenet hos en hund. Köttet och framtänderna på överkäken har också ”lossnat”. Jämför med denna bild av en hundskalle: http://www.skullsunli…Orsaken till varför hunden dött kan man bara spekulera i, men det skadade frampartiet på käken kan vittna om något grymt öde. Dessa delar borde inte vara det första som lossnar vid en naturlig förruttnelseprocess i vattnet. Det är tänkbart att hunden kan ha använts som bete vid hajfiske. Varning för känsliga personer!!http://www.snopes.com

 6. Peter skriver:

  Det är en tvättbjörn. ”näbben” är dess två framtänder som går rätt högt upp i övre käken. Den har ruttnat eller skavts bort och gjort att tänderna blivit synliga.

 7. Dog News skriver:

  Någon som vet vad som hände med Montauk monstret? Var det en hund, katt eller fejk?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.