Protestera mot Kinas behandling av djur

Protestera mot Kinas behandling av djur

I skuggan av Kinas OS-förberedelser lider landets djur. Grymheterna är extrema. Hundar flås levande, katter massavrättas och björnar instängda i trånga burar tappas på galla genom ett rör ur ett öppet sår i magen.

Kina är världens största producent av kött och päls. Uppskattningsvis dödas 16 miljoner hundar och 4 miljoner katter varje år i kött och pälsindustrin. Och för att inte lämna märken i pälsen stryps katter långsamt och hundar flås levande.

Protesten syftar till att få ett stopp på Kinas grymma behandling av djur. Det finns för närvarande inga lagar i Kina som skyddar djuren utan bara lokala föreskrifter och förordningar och det räcker inte. Det är till exempel helt lagligt att stänga in djur i burar, slå dem medvetslösa och flå dem levande. Genom att skicka e-post till Kinas ambassad hoppas vi på att kunna påverka dem att införa lagar som förbättrar djurskyddet, samt få ett stopp för grymheterna som djuren utsätts för.

Skicka protestmejl till Kinas ambassad.

Öppna länken ovan och fyll i dina namnuppgifter, tryck på skicka och du deltar i protesten! Sidan ägs av Djurskyddet Sverige.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Protestera mot Kinas behandling av djur

  1. Axiz skriver:

    Du har kända bloggare som blondinbella och AB-bloggens lilla sill (sjöjungfrun) som gillar detta att djur flås levande, själsdöda och äckliga individer som gör så!

  2. guncai skriver:

    Bra att du gjort oss uppmärksamma på den totala avsaknad av känsla för djur som detta folk ständigt visar på.Det finns restauranger där en apa levande är fastkedjad under bordet medan gästerna frossar på dess hjärna 🙁

  3. Ken the Swede skriver:

    Jag har skrivit om det och trackbackat till dej./Ken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.