Regn och åter regn i Nyköping

Vaknade på ett hotel i Nyköping av att regnet smattrade mot fönsterrutan, inte så kul med tanke på att vi skulle ställa ut hundarna idag. Den goda frukosten gjorde susen och jag var på relativt gott humör då vi åkte de få kilometrarna till utställningsplatsen. Det fortsatte envist att regna men som ett under var det uppehåll under den tiden då våran ras bedömdes, så hundarna var bara fuktiga men inte dyblöta:)

Tiger vann sin klass med Ck och fick så möta de 3 andra hanarna som fått tilldelat sig CK. Tiger blev idag bästa hane 2 med Reserv Cacib, han blev slagen av DrakeDram From The North som igår blev BH2. Tiger slog ut Championhanen och en importhane så jag var väldigt nöjd med Tigers placering. Tiger fick en SUPER kritik och han kommer att gå långt då han är vuxen, det säger alla domarna som möter Tiger.
MayDay vann sin klass med HP, hon tyckte att det inte var så kul att springa runt i gräs som stod henne upp till knäna och dessutom var dyblött:)
Bir tog idag igen Gun-Lis tiken Pomeroy Silver Jade, grattis Gun-Lis!! Jag hade full förståelse för att ni inte stannade till finalen med tanke på regnet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.