Badsemester och hundar

Igar kvall traffade vi, har i Bulgarien tva jordnara manniskor som haller pa med samma hobby som jag, ager, staller ut och foder upp Pomeranians. (finner fortfarande inga prickar ovanfor a och o, darav texten). Familjens hundar var importerade till Bulgarien och hade ett otroligt fint temperament. Vi gick pa stan, at middag mitt i city och hundarna brydde sig inte ett dugg om omgivningen, bortsett fran en katt….da blev det liv i den aldre hunden:). Vi skall traffa denna familj ikvall och aka en bit utanfor stan till en mindre ort dar vi skall ata middag umgas och vad annat, jo prata hund.

Som ni vet sa ar jag ingen semestermanniska, jag vill ha hundarna nara mig hela tiden sa det hjalper lite att fa traffa andra uppfodare mitt under badsemestern. Jag har tagit en del foton men kan tyvarr ladda upp dem forst da jag kommer hem.

Vi har badat solat och latat oss, jag som inte blir sa brun ar rod som en krafta och langtar nog lite till kallare breddgrader. Vi hors snart igen, jag skall ta en dusch och fixa till mig innan vi blir hamtade utanfor hotellet. Skall bli kul med middag och hundsnack:)

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Badsemester och hundar

  1. Titti skriver:

    Trevlig semester! Va härligt det låter!Förstår dig precis, som nybliven hundägare är det nu mest hundcamping som hägrar och lockar. =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.