Otrevlig suvernir från semesterresan

Jag fick en otrevlig suvernir med mig hem från semesterresan, jag har legat i feber, halsont, hosta, luftvägsinfektion och öroninflammation i över 8 dagar nu. Ringaren från Notre Dame har satt sig i mitt vänstra öra och han vill inte ge sig av, han ”jobbar” på över tid och slutar inte upp med att ringa. En elak ton ekar envist i örat och huvudet känns som en ihålig trädstubbe. Jag var hos läkaren på måndag, fick antibiotika men inget tycks hjälpa mot detta så jag skall idag igen besöka en läkare för att se om det finns någon som kan skrämma bort ringaren från Notre Dame:)

Hundarna tittar frågande på mig, varför kan vi inte ge oss ut på en långpromenad tycks de fråga? Hundarna gillar ju mest av allt att gå ut med mig, så även om de får gå ut så undrar de förståss vad jag håller på med, först var jag på resa sedan har jag slutat upp att gå på promenad….vad är det för fel på matte egentligen? Det är svårt för en hund att plötsligt ändra sina vanor, att matte inte kan gå ut med dem gör dem besvikna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Otrevlig suvernir från semesterresan

  1. Sara skriver:

    Vet hur det är. Jag är hem sjuk och min hund tycker att jag är jätte tråkig. Vi får kompensera dom när vi blir friska. :o)

  2. Susann skriver:

    Som jag trodde så hade läkaren inget tips på hur man sätter stopp på ringaren i Notre Dame…han får alltså ”jobba” kvar tills antibiotikan börjar ”verka”….Jag tror att jag blir galen på ljudet i örat…men vad gör man…försöker tänka på annat kanske?

  3. Sofia skriver:

    Tack så hemskt mycket 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.