Har du sett hunden Skippo, efterlysning!


Foto privat, ägaren Emelie Mellert

Jag fann denna efterlysning av hunden Skippo på nätet idag, har du eller någon du känner sett till Skippo? Det finsn en orolig matte som inte ger upp, som letar och letar efter denna hund, snälla ring till ägaren Emelie Mellert om du vet något om Skippo?

Hans ena öga är blått, det andra brunt. Pälsen är gulvit och när han rymde den 21 augusti hade han en svart sele på sig. Hunden Skippo är spårlöst borta.

Var är Skippo? Emelie Mellert saknar sin hund och erbjuder hittelön till den som vet var han är. Ring henne på telefon 0736-510 699 om du har sett honom, skriver HD

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Har du sett hunden Skippo, efterlysning!

 1. TopOfTheBlog skriver:

  Var försvann han?

  • Susann skriver:

   Jag finner inga uppgifter om på vilken ort Skippo försvann, artikeln är skriven på orten Åstorp, i Skåne eller? Skippo har bott i Göteborg tidigare, men knappast har han begett sig dit, det brukar katter göra vid flytt till annan ort.

 2. TopOfTheBlog skriver:

  Lite långt avstånd i så fall.Min kompis hund är en omplac.hund från Barcelona. Hon rymde från ett hundstall utanför Barcelona tillbaka till familjen som inte kunde ha kvar henne. Det var flera mil mellan stall och hem, men jag vet inte hur många. Precis som katter gör, gjorde hon.

 3. Inger skriver:

  Gör gärna ett inlägg om den här hunden också. Tillvara tagen men man hittar ingen ägare. Hunden kan ju av olika skäl vara från annan del av landethttp://www.op.se/pars…&level2=701&id=952625

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.