Hundbajs i köttfabrik i Malmö


Smaklig måltid, får det vara lite hundbajs?

Knappt har ICA skandalen lagt sig innan nästa köttskandal tornar upp sig i Sverige, som skall vara ett av de mest hygieniska inom köttindustri. Hundbajs i köttfabriken! Vad kommer härnäst? Hur kan det ”hamna” hundbajs i livsmedel på en köttfabrik I Sverige? En ny skandal är ett faktum.

En köttfabrik i Malmö har förlorat sitt tillstånd att producera livsmedel.
Mögel, gråsuggor och hundbajs har hittats i lokalerna.
Bristande hygien fick Livsmedelsverket att dra in tillståndet att producera livsmedel för Elisedals chark, som också går under namnet Markos chark, i Malmö.

– I det rummet där de maler ner köttet till korvsmet sprang det levande gråsuggor och tusenfotingar. Och en kollega till mig har sett hundbajs i ett lagerutrymme för korvskinn. Det ska inte finnas hundar på en livsmedelsanläggning, säger veterinärinspektören Wolfgang Heger på Livsmedelsverket till Sydsvenska dagbladet, skriver Aftonbladet.


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hundbajs i köttfabrik i Malmö

 1. Margareth Osju skriver:

  För det första, jag måste gratulera dig till en helt suverän bild!! För det andra ,rörande artikeln. Jag funderar starkt på att bli vegetarian och odla mina egna grönsaker…..jag mådde illa när jag läste om det. Speciellt som jag hade precis ätit köttfärs.:(

 2. Emma skriver:

  Tur att jag inte äter kött. De borde ha fått saftiga böter!

 3. Ulrika skriver:

  Ännu en anledning till att inte äta kött. En sån sak som att det kallas köttFABRIK säger också en hel del… Som om djur är produkter.

 4. Linda skriver:

  Lite skit rensar magen sägs det ju..ehehehehehehe*kräks*

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.