Vems hund springer lös vid Särö Hemköp?


Bilden föreställer en Old English Sheepdog, men har inget med inlägget att göra.

Saknar någon i Särötrakten en hund som liknar en Old English Sheepdog? Jag tror att det är en hane och han liknar på håll en Old English Sheepdog, han springer lös i området runt Särö Hemköp och verkar inte orädd, men låter sig heller inte fångas in.

 Hunden springer väldigt nära väg 158 där det råder 90km hastighet, jag hoppas att ägaren fångar in hunden snart innan det händer en olycka där hunden med största säkerhet kommer att dö och kanske förorsaka en större skada i trafiken.

Jag såg hunden lösdrivande redan för några veckor sedan, då jag också försökte fånga in honom men utan resultat. Jag glömde snart bort honom men så dök han upp ensam idag igen, vilket tyder på att han endera rymmer från sin ägare eller varit på rymmen en längre tid. Det senare tvivlar jag på eftersom han inte såg ut att vara skygg eller på annat vis varit borta under så många veckor. Om du som läser detta känner hundägaren, snälla be dem hålla sin hund under uppsikt innan det händer en olycka.
 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Vems hund springer lös vid Särö Hemköp?

 1. Emma skriver:

  Ringt polisen?

  • Susann skriver:

   Jag har inte ringt polisen, senast då det sprang 2 små ponnyer lösa på samma väg så kunde inte polisen komma ändå:( Vi lyckades till sist finna ägarna till ponnyerna och fångade in dem själva. Polisen har inte tid med bortsprugna djur, de håller på med trafikövervakning och hastighetskontroller inte med djurskydd

 2. Petra skriver:

  Tyvärr har inte Polisen resurser för att prioritera djuren. Det är den bittra sanningen.Ville bara tipsa om http://www.hittadjur.seHar du sett eller hört nåt mer om hunden?Hoppas hunden är hemma redanMvhPetra, info@hittadjur.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.