Omega nyttigt även för djur

effe_balance_400x400px_tuotekuvat

Effe Balance Omega-3 kan hjälpa din hund mot pälssjukdomar, öka fertiliteten och påverka valpkullens storlek, samt påverkar din hunds immunförsvar. 

Effe Balance har förutom ett starkt antioxidantskydd, ingredienser som påverkar cellmembranets prestanda och därför absorberas produkten extremt effektivt. 

FÖR BÄSTA RESULTAT – Används dagligen av hundar i alla åldrar! 

Effe Balance Omega-3 för hund – en effektiv och unik olja som garanterat återställer och upprätthåller proportionerna av de optimala omega-6 / omega-3 fettsyrorna. Effe formar omega-3-indexet (EPA ja DHA) genom att öka den optimala mängden nödvändiga omega-3-seriens fettsyror i den dagliga maten.

KÖP EFFE BALANCE här 

Det finns många bra fullfoder idag, men de täcker inte alltid hela hundens behov. Det beror på att vissa näringsämnen bara finns i färskvaror, Omega-3-fettsyror är ett sådant exempel.

E-vitamin påverkar fertiliteten hos hanar och tikar 

E-vitamin som finns naturligt i Effe stödjer fertilitet och dräktighet, påverkar valpens utveckling, immunförsvarets utveckling samt huden och pälsens välmående. E-vitamin behövs också vid många sjukdomstillstånd.

DHA påverkar fertiliteten och kullstorleken 

DHA påverkar tikens fertilitet, DHA hjälper tiken att bli dräktig och påverkar valpkullens storlek. Ett forskningsteam studerade nästan 20 000 parningar. Man kom fram till att tikar som fick en omega-3 rik kost hade en förhöjd DHA-nivån i vävnaderna, de var mera fertila, hade lättare att bli dräktiga, fick färre dödfödda valpar och större kullstorlek, även vid upprepad dräktighet.

Effektri_dog_500ml_preview2

Effe Balance Omega-3 viktigt för dräktig tik och hundvalpar 

Det är viktigt att den dräktiga tiken får i sig tillräckligt med DHA, valparna tillgodogör sig DHA från tiken under fostertidens sista tredjedel och under digivningstiden ur modersmjölken. Därför är det viktigt att avelstikens kost kompletteras EFFE Balance Omega-3 olja som innehåller rikligt med DHA.

Upprepade valpningar resulterar i en låg DHA-nivå i kroppens vävnader, det tar ganska lång tid innan vävnadernas DHA-lager fyllts på. Effe Balance Omega-3 är trygg att använda och ger både tiken och dess avkommor bästa stöd vid dräktighet, valpning och under valpens uppväxt. Kan ges till valparna direkt från avvänjning och resten av livet för en sund och frisk hund.

Omega-3 DHA är den viktigaste fettsyran i valpens kost. DHA behövs speciellt för att stödja hjärnans, ögonens och luktsinnets utveckling. DHA-tillskott i kosten förbättrar hundvalpens syn- och inlärningsförmåga. En omega-3 rik kost under fostertid och digivning kan minska risken för atopiska sjukdomar i valp och unghundsstadiet.

Hud- och pälssjukdomar hos hund och Effe Balance – Omega-3 

Forskning har visat att Omega-3 hjälper hundar med hud och pälssjukdomar. Effe Balance stödjer immunförsvaret, en daglig dos Effe till tiken och från valpstadiet hjälper din hund att undvika pälsproblem i framtiden. Har du en hund som har problem med hud eller päls, så rekommenderar jag varmt att börja med Effe Balance så fort som möjligt. Du kan behöva en större dos Effe i början, efter 4 månaders användning kan du gå över till en mindre underhålls dos.

Speciellt rasen Pomeranian som lider av Black Skin (BSD) och andra pälssjukdomar kan ha en stor hjälp av daglig användning av Effe Balance Omega-3.

IMG_8033 (2).JPG

Fantastiska pälsar med Effe Balance Omega-3 trots löptikar och en extra het sommar!

Effe Balance Omega-3 är EKOLOGISK – Produkten innehåller inte genetiskt modifierade organismer. 

Leverantören söker återförsäljare av Effe Balance Omega-3 

Vill du sälja Effe Balance Omega-3 olja i din zooaffär, veterinärpraktik, hundmassör, trim eller hundspa, hunddagis eller liknande? Kontakta kundservice@effebalance.se eller besök www.effebalance.se 

 

effe_balance

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Omega nyttigt även för djur

  1. Emma skriver:

    Omega-3 hjälper hundar med artros.

  2. Kari skriver:

    Intressant. Jag äter Omega 3 från Hälsokostaffären, men kan inte ens med förstoringsglas se vad det står på burken att det innehåller – men jag vet ju att det är bra.Gillar du barn/ungdom också och kan tänka dej att offra 5-8 minuter av din tid? Läs då denna angelägna blogg: http://blogg.aftonbla… (är inte min blogg).Om du gillar vad du läser: följ länken till namninsamlingen och ge ett bidrag där i form av ditt namn:). Säg till så många du orkar och känner för också, om du vill.Det är väldigt angeläget!Ciao’ och ha en skön höst

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.