Skäm bort din hund

Är det inte dags att ge hunden lite extra omvårdnad?

För att finna de bästa tipsen för att skämma bort din hund på, skall du läsa boken Skäm bort din hund. Den här boken visar hur man med enkla medel kan göra sin hund glad, harmonisk och välbalanserad. Med en helhetssyn får vi råd för hela kroppen – från nos till svans.

Vi människor älskar att pyssla om våra hundar. Av kärlek och omtanke ger vi dem specialfoder, massage och pälsvård, men varför inte också skämma bort sin hund med en alldeles egen spa-behandling? För hundens egen skull, för hundar tycker ju också om att må bra. En hund som är frisk och glad slipper smärtsamma hälsoproblem. Faktum är att det mesta hunden behöver för att trivas kan vi själva åstadkomma i våra hem. I den här boken får man lära sig massage, aromaterapi och rätt hud- och pälsvård. Boken ger också grunderna om motion, näringsbehov, lek och sport, träning och kommunikation. Och förstås recept på typiska spa-produkter som passar hunden. Perfekta för att skämma bort sin hund lite grann.

Jag fann tipset om boken på Claudia Gallis blog Spa kväll för hundarna

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Skäm bort din hund

 1. sjusan skriver:

  underbart tack för tipset mitt liv är mina hundar mvh anna

 2. sjusan skriver:

  hej ja är ny här med såg du hadde email hur fixar ja dit min email som du har?mvh anna

  • Susann skriver:

   Du går in på Administrera och uppe i menyn till vänster väljer di Min sida och sedan frå du fram fälten där du kan uppdatera dina uppgifter så som mail etc.Lycka till!

 3. Emma skriver:

  Aldrig i livet min hund skulle tycka om en spakväll. Skäm bort din hund (eller ta väl hand om den); ut i skogen flera timmar med en god gemensak matsäck och låt hunden springa över stockar och sten FRITT.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.