Osmaklig reklamfilm för Pronaxen – djurplågeri

Reklamfilmen för värktabletten Pronaxen är osmaklig och kan uppmana människor till att sparka hundar och andra djur, kolla in den hemska filmen här ifall du inte redan sett den på TV.  Varning för starka bilder, en kvinna sparkar en hund så den flyger upp i luften.

Hoppas att detta går fram till producenten, filmen borde förbjudas i TV.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

12 svar på Osmaklig reklamfilm för Pronaxen – djurplågeri

 1. Ister skriver:

  Det är ingen riktig hund som sparkas iväg.

  • Susann skriver:

   Nej det ser jag väl men hela idén att sparka en hund så den flyger genom hela rummet. Skulle detta varit ett barn som man sparkat på så skulle filem varit förbjuden för länge sedan, även om man använt sig av en docka….

 2. Ass Itch skriver:

  Skrattar åt Isters kommentar 🙂

 3. DaPrinzezz skriver:

  Jag tycker nog ändå att det framgår rätt tydligt att det hela är ett skämt… Och att hunden som sparkas iväg inte är riktig (eller möjligen en vältränad och högutbildad stundhund) känns det som att de allra flesta av oss förstår 😉

  • Susann skriver:

   Idé till reklamen är osmaklig….varför sparka på en hund? Jag ser inte det roliga i filmen?

 4. Jonas skriver:

  blev först väldigt upprörd när jag läste rubriken till ditt inlägg. Jag tyckte snabbt på länken…men efter ha sett filmen tyckte jag inte att det var så farligt..utan mer komiskt. Det är komik, det måste man ta med en nypa salt, Man ska kunna skoja om allt. Jag menar de som är komiker töjer ju ut alla gränser för att få folk att skratta.Men om du tycker att det är allvarigt så ska du ju ta kontakt med någon djurättsförening eller något sånt…så de får ta detta vidare. Lycka till

 5. Emma skriver:

  Det aldrig komiskt när djur eller barn sparkas på. Det är fel. Alltid!Även när det inte är en riktig hund!(vilken otroligt söt hund på bilden)

  • Susann skriver:

   Reklamfilmen kan uppmuntra människor att sparka på hundar, det finns alltid ”sjuka” människor som tar efter och som inte förstår konsekvensen

 6. Vesper skriver:

  Kolla nedanstående länk. De har uppenbarligen tagit hänsyn till djurens bästa. http://www.pronaxen.s…Jag tycker att reklamen är rolig. Det är humor. En hund som åker skateboard? Uppenbart humor. Jag har en Jack Russel som jag älskar. Jag är emot alla former av djurmisshandel. Men man måste kunna urskilja verklighet från underhållning. Ska hela världen anpassas för att det kanske finns någon ”sjuk” som ska få ett knäppt infall?

 7. Todeloo skriver:

  Jag tror inte att det är en stunthund, de är dyra. Och vanliga hundar tål också sånt. Jag brukar sparka min hund över hela rummet. Den tycker om det, fast den låtsas stt den inte gör det. Man ska ha en fast hand med hundar och barn. Och folk som inte har humor ska man driva extra mycket med, så de lär sig att tolka sin omvärld. Annars kan de bli påverkade att göra dumma saker av exempelvis helflippade, roliga reklamfilmer.

  • Susann skriver:

   Till Todeloo som skriver: ”Jag brukar sparka min hund över hela rummet. Den tycker om det, fast den låtsas stt den inte gör det. Man ska ha en fast hand med hundar och barn.” Jag hoppas och ber att någon i din omgivning anmäler dig för djurplågeri fortast möjligt, man får absolut INTE sparka sina djur eller barn! Alla ni som upptäcker sådan i er omgivning, anmäl till närmaste djurskyddsombud i din kommun, det går bra att göra en anonym anmälan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.