Är hundägare otrevliga?

Är hundägare otrevliga eller beror det på att man ertappas ”med byxorna nere” så att säga? Omgivningen vid en hundrastplats i Trelleborg har lämnat in ett brev till medborgarkontoret angående placeringen av hundrastplatsen. Man upplever att hundägare är nonchalanta och struntar i att plocka upp efter sina hundar, vidare så skall hundägarna ha skrikit och hotat de boende nära hundrastplatsen.

Hundarna skäller tidiga morgnar och sena kvällar. Hundägarna står och röker och plockar inte upp efter sina hundar. När de boende säger ifrån får de hot och glåpord tillbaka.
TRELLEBORG. Så beskriver boende vid en hundrastplats på Hallasvängen i Trelleborg situationen. Nu har de tröttnat och lämnat ett brev till medborgarkontoret där de beskriver situationen och kritiserar placeringen av hundrastgården. Även om de radar upp händelser då hundägare är otrevliga så påpekar de att alla hundägare inte är likadana, skriver Sydsvenskan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Är hundägare otrevliga?

  1. Pia skriver:

    Jag vet inte hur det är i Trelleborg men där JAG bor plockar hundägarna inte upp det deras söta rara små hundar levererar på trottoarerna! Och det är inte NICE att trampa i det, så det så!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.