Din hund kan vara homo

Blir det inga hundvalpar?
Kanske är det dags att släppa ut Fido ur garderoben.
– Homosexualitet bland djur är vanligt, men kontroversiellt, säger biologen Christina Ritz.
Läs på Aftonbladet

Detta är intressant forskning, kanske något som vi hunduppfödare skall tänka på nästa gång som inte hanhunden vill para en tik, kanske vi inte skall försöka ”tvinga” hanen att para, han kanske är bög?Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 svar på Din hund kan vara homo

 1. Anna skriver:

  Stämmer helt klart.

 2. hösttrollet skriver:

  Det stämmer. Åtskilliga gånger kan vi se detta på hundar inte alls ovanligt att de tyr sig lite mer till samma kön.

 3. Anna skriver:

  Med etologins eller beteendeekologins hjälp kan man i praktiken bevisa vad man vill.Vi kan emellertid inte hitta den djurart som är och lever precis som vi människor, dels för att Homo Sapiens inte uppvisar ett enda och likartat levnadsmönster över hela världen, dels för att det inte finns några djurarter som ser ut och beter sig exakt likadant som vi. Mot den bakgrunden är homosexualitet hos djur, jämfört med människor, omöjlig att göra. Ser vi apor, får, pingviner eller andra djur göra si eller så, betyder det inte att det kan överföras till/från människan. Kanske inte ens mellan djuren.

 4. Tobbe S skriver:

  “”Så vitt jag förstår finns det inte ett enda exempel på exklusiv homosexualitet. De djur som omnämns kan visa prov på sådant som kan kallas för sex med samma kön, ändå fortplantar de sig så fort de får chansen.”Staffan Ulfstrand, professor i ekologisk zoologi vid Uppsala universitet/Källa: TT””

 5. marita.nilsson skriver:

  Två tikar som uppvaktar varandra, den ena löper o är 7 år den andra är unghund 16 mån de pussar o gullar hela tiden . Bjuder med vikt svans. Ingen tar rollen som hane. Något som någon annan observerat.

 6. hehehheheheheheheh skriver:

  hehhehehehehehehehehe…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.