Djurambulansen räddar liv

Har du ett sällskapsdjur? Tycker du att det är viktigt att även tamdjuren ska få tillgång till snabba och säkra transporter vid olycksfall? Då kan ett medlemskap i den nystartade ideella föreningen Djurambulansen vara väl investerade pengar, menar William Wright som är initiativtagare till Djurambulansen, skriver tidningen Våra sällskapsdjur idag.

Texten nedan finns att läsa på Djurambulansens hemsida

Djurambulansens viktigaste uppgift är att rädda liv och minska djurens lidande vid en olycka. Genom Djurambulansens existens säkerställs en korrekt hantering av ett stressat eller skadat djur. I samarbete med räddningstjänst och polis täcks hela Göteborgsregionen in, vilken även leder till en god hjälp och avlastning för dessa organisationer.

Ideell förening 

Som ideell förening är Djurambulansen knuten till ett nätverk av veterinärer, djursjukvårdare och djurvårdare som är vana vid hantering av förolyckande och stressade smådjur. Vi finns tillgängliga dygnet runt via SOS alarm eller på journummer 0733 999 112. Bilen är utrustad för akut djurlivräddning och transport av sjuka eller skadade djur, och dessutom besiktigad och godkänd för transporter upp till åtta timmar.

Medlemmar

Tack vare stödmedlemmar och associerade medlemmar kan Djurambulansen finnas till. Den drivs enbart via medlemsavgifter, donationer, sponsorer och gåvor – helt utan vinstintresse. Ditt medlemsskap hjälper till att rädda ännu fler!
150 kr per år

Tillsammans kan vi hjälpa till och rädda fler smådjur i nöd. Ett medlemsskap i Djurambulansen kostar 150 kr per år (eller mer för den som vill). Som tack får du ett nyhetsbrev 2 ggr/ år, medlemskort, transport av ditt smådjur 2 ggr/år vid akut sjukdom.
Du kan betala ditt medlemsskap eller sätta in ett bidrag på:
Pg 461786-6. Uppge ditt namn och adress. Om du vill ha åtkomst till medlemssidan behövs även en giltig E-Postadress.

Artiklar relaterade till Djurambulansen:

Djurambulansen i Västnytt

Djurambulansens blog

Donation till Djurambulansen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Djurambulansen räddar liv

  1. Emma skriver:

    Mycket bra!

  2. Mikael skriver:

    Hej, När jag läste om djurambulansen som finns på västkusten fick jag en olustkänsla i magen. Hela konceptet stinker oseriositet. Om min hund blir sjuk och behöver vård så lägger jag henne i min bil och kör henne till veterinären alldeles själv. Skulle bilen vara trasig (eller för de som saknar bil) beställer man taxi. Att vänta på en djurambulans som har hela Västra Götaland som upptagningsområde faller på sin egna orimlighet och är därför helt utslutet eftersom min hund då lider i onödan. Att personalen dessutom är outbildad inom djursjukvård gör det inte mer lockande. De beskriver sin verksamhet som en ideell förening. Ideell förening är lika med ingen insyn om vart pengarna går. Nä ett rakt igenom oseriöst projekt som jag är mycket förvånad över att någon djurklinik kan sponsra. Skumt. Tack för ordet. Mvh Mikael Andersson/Torslanda

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.