American Akita Beaufleet’s Bearing All, BIS 2 på Hund2008


Mirko Lundéns American Akita tik EUW-06 FINUCH NORDV-07 SUCH SV-08 Beaufleet’s Bearing All vann gruppen av Spetsar och Raser Av Urhundstyp och knep BIS 2 placeringen på Hund2008, som är ett av Sveriges största hundevenemang. Domare för grupp 5 var Matti Tuominen från Finland. BIS domare var vår kära Karl-Erik Johansson från Sverige.
Uppfödare till tiken är Beaumont T, Storbritannien.

Mirko Lundén föder framgångsrikt upp American Akita med Kennel prefixet Echo Star’s


Foto: Sanna Martell

Handler för dagen var Sofie Lönn, som skriver så här om utställningen på sin blogg Sofies hundblogg: BIS-2! Det är resultatet för Gracie – Beaufleet’s Bearing All – hemmahörande på kennel Echo Stars. Gracie var taggad och när hon hörde publiken låta innan hon skulle in i BIS-finalen blev hon en aning övertänd. Tur att det var en domare som såg att hon busade och hade skitkul, och tyckte att det var helt okay att hundar inte är maskiner! Några korta stunder visade hon sig iallafall från sin bästa sida och det räckte till en andra plats i BIS:et på Stora Stockholm! Kul med fullsatta läktare och en publik som verkligen hejade fram sina favoriter. Här är några bilder som fanns i min kamera. Många fler, och bättre, kommer nog imorgon….

Dog News gratulerar ägare Mirko Lundén , handler Sofie Lönn och uppfödare Beaumont T till en enastående prestation! Vi önskar er ett framgångsrikt Gott Nytt År!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.