Gick vilse – valparna höll pojken varm


Foto: Daily News

Jaylynn Thorpe, 3, gick vilse med familjens två valpar. I över ett dygn vandrade trion runt i skogen. Samtidigt sjönk temperaturen till åtta minusgrader. – Valparna höll mig varm, sa pojken när han slutligen hittades. Det var i fredags som Jaylynn försvann från sin barnvakt i Halifax, Virginia, USA. Tillsammans med familjens två hundvalpar vandrade treåringen in i den stora skogen. Jaylynns familj, grannar, vänner och polisen i Halifax sökte förtvivlat efter treåringen i det kalla vädret. – Det enda vi ville göra var att leta efter honom tills vi hittade honom, säger kommissarie Stanley Noblin till tidningen Daily News.

Minusgrader Men samtliga inblandade visste att tiden inte var på deras sida. När natten kom var temperaturen nere på åtta minusgrader. – Vi visste att åtta minusgrader är odrägligt, säger Jaylynns pappa James Thorpe till tidningen. – Ett tag visste jag inte om de skulle hitta honom eller inte, säger pojkens mormor Katherine Elliot.

Under ett träd Först på lördagseftermiddagen, efter 21 timmar i skogen, hittades Jaylynn. Treåringen satt under ett träd, med de två valparna tryckta mot sig. Pojken sa inte ett ord. – Han lyfte bara på armarna, som att han var redo att gå därifrån, säger Jerry Gentry, som var en av dem som hittade Jaylynn.

Läs hela artikeln på AB

Läs artikel på Daily News

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.