10.000 katter flås och kokas levande varje dag i Kina

Dog News vill uppmärksamma det hemska djurplågeriet som sker i Kina, där 10.000 tals katter flås och tillagas levande varje dag. Vi finner inga ord för hur fruktansvärt vi tycker att detta djurplågeri är. Det visar på kulturkrockar och värderingar av vad ett djur är värt, hos oss äter vi gris och ko, i Kina äter man hundar och katter. Men sättet på vilket man tillreder djuren är känslokallt och borde klassas som djurplågeri i vilket land man än befinner sig på jorden.

Tidningen Chengdu Business Daily skrev i förra veckan att 10 000 katter äts varje dag i Guandong-provinsen, och tidningen uppgav bland annat att 5 000 katter transporterats från Nanjing till Guangzhou.
Aktivisterna kräver att regeringen slår ned på katthandlare och på de restauranger som serverar kattkött – trots att det inte finns någon lag mot att äta katt i Kina.
– Att koka katter levande! Guangdong borde skämmas! stod det på demonstranternas plakat, skriver AP.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på 10.000 katter flås och kokas levande varje dag i Kina

  1. Ulrika skriver:

    Vidrigt. Lika vidrigt som kräftorna och humrarna vi med god aptit sölar i oss efter att ha kokt dom levande.

  2. philip skriver:

    barbariskt, tråkigt

  3. Robban skriver:

    INte mer olämpligt än de djur som vi slaktar och äter, grisen torde vara ett MYCKET mer intelligent djur än katt men det hindrar oss inte att sluka i oss det. Visst borde djuret avlivas ordentligt först men annars så förstår jag inte dubbelmoralen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.