Prins Edward misshandlade sin hund med träpåk


Prins Edward lackade ur på sin hund och misshandlade den med en träpåk.

På bilderna kurar de söta labradorerna ihop sig. Rädda för nästa slag. Skygga i det höga gräset. Deras husse har tappat kontrollen. Först en gevärspipa. Sedan en träpåk. Slagen viner i vinden.

De trofasta jakthundarna följer ofta med sin husse Prins Edward på jakt. Extra viktig för den brittiska kungafamiljen är den årliga och traditionsenliga annandagsjakten. Men i år gick något snett. I alla fall för Prins Ewdard. Han tålde inte det faktum att hundarna inte omedelbart sprang och plockade upp de fasaner han skjutit. Labradorerna fastnade i stället vid fasanen och började käbbla. Prinsen tappade tålamodet. Något som inte ses med blida ögon av organisationer som värnar om djur, skriver Daily Mail. 

– Jag är inte ett dugg förvånad över att prinsen misshandlar sin hund. Han är en man som under hela sitt liv har fostrats till att misshandla och slakta djur för nöjes skull, säger Barry Hugill från League Against Cruel Sports.

Det här är inte första gången den brittiska kungafamiljen tar ut sina aggressioner på djur.

  • Prins Edward slår ihjäl en duva under en fasanjakt. Året är 2005.
  • Förra året deltog prins Philip i en jakt där en räv klubbades ihjäl med en flaggstång.
  • Två fridlysta blå kärrhökar dödas i jakt. Prins Harry förhördes av polisen angående den illegala jakt som ägde rum 2007.
  • För åtta år sedan gick en fasan en brutal död till mötes. Nacken vreds helt sonika av. Gärningsmannen? Drottning Elizabeth, skriver Nyheter 24 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Prins Edward misshandlade sin hund med träpåk

  1. Susann skriver:

    Helsjukt men tyvärr många hundars vardag. Jag både ser och hör om hundar som får stryk, men hur bevisar man det för myndigheterna?

  2. Emma skriver:

    ytterligare en orsak att INTE GILLA KUNGAHUS. varför gillar kungligheter att jaga och döda?BOTTEN av ”prinsen” att slå sin hund. Borde han inte få djurförbud.HUR KAN MAN SLÅ ETT DJUR!?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.