Grannen sa: sparka katten

I söndags då jag var ute med min hund Tiger, blev vi ”förföljda” av vår nya grannes katt, då katten kom allt närmare hunden bad jag ägaren att kalla in sin katt. Hör och häpnad, kattägaren bad mig sparka katten för då skulle den förstå att springa sin väg. Jag sa till honom att det är djurplågeri att sparka en katt och att man inte äns skall uttala de orden.

Jag blev helt chockad, lyfte upp min hund och gick min väg. Jag kan inte sluta att tänka på vad kattägaren sa,  hans ord klingar ännu i mina öron, sparka katten?! Vad tycker ni jag skall göra med grannen?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Grannen sa: sparka katten

 1. DagStjärnan oinloggad skriver:

  Ja inte FAN ska man sparka katten i allafall. Nä inte något djur.gott Nytt år

 2. Fredrik skriver:

  Sparka honom.//Fredrik

 3. Erica skriver:

  Du behöver ju inte sparka så hårt! Men det är nog enklare att ”puffa undan” katten än att få grannen att kalla in katten varje gång du är ute med hunden. Synd att bli osams med grannen om en sån fjuttig grej. Grannen älskar sin katt, du älskar din hund. Samsas bäst ni kan! Låt hunden nosa på katten så kanske dom blir vänner!

  • Susann skriver:

   Vi blev inte osams:) Undrar bara hur man får grannen att låta bli att misshandla sin katt, för troligtvis sparkar han på den själva. Jag skulle aldrig komma på tanken att be någon sparka ett djur.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.