Torkad lever

Har någon ett bra recept på hur man går till väga då man gör torkad lever till hundarna? Jag vet att mina hundar älskar det som snacks men jag har aldrig gjort det själva. Jag köpte lever idag och är tacksam för alla goda råd?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Torkad lever

  1. cilla skriver:

    hejsanlåt levern ligga i vatten ett tag. skär leverbitarna i småbitar och lägg dem på en plåt. låt ligga i 125-150grader ca en timme, detta beror på om du vill ha de riktigt torkade eller lite mjuka i mitten. mina djur vill ha dem lite mjuka. de som är mjuka måste du frysa om du gjort många annars blir de dåliga i kylen efterbara några dagar. lycka till

    • Susann skriver:

      Tack Cilla, levern ligger nu i blöt. Mina hundar gillar också att det är lite mjukare inuti. Skall använda bitarna som utställningsgodis på månda och tisdag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.