Rachel Rays dödsrecept för hundar


Tevekocken Rachel Ray har gjort en fatal miss. Som ännu inte har blivit rättad. När Ray prydde omslaget på hundtidningen Modern Dog gjorde hon misstaget att tipsa om ett recept som hon döpte efter sin hund, ”Isaboo’s Butternut Squash Mac and Chedder”. I receptet ingår lök, som är en mycket giftig grönsak för både hundar och katter, skriver Nyheter24

Receptet var ämnat åt människor, men gick lätt att misstolkas som ett hundmatsrecept då Rachel i beskrivningen berättar om hur hennes hund Isaboo älskar squash.

Ingenstans i beskrivningen står det att Rachel Rays recept är tillägnat för människor. Dessutom uppmanar hon hundägarna att kolla upp med djurens veterinärer om vad för slags mat de kan äta, vilket ännu mer indikerar att matreceptet är till för hundar.

Man kan också tycka att husdjurstidningen borde veta bättre än att publicera receptet. Till råga på allt finns receptet också att hitta online på Rachel Rays hemsida, skriver Celebitchy. ”Husdjurskärlek” står som rubrik för receptet. Tyvärr gäller det motsatta för Rachel Ray. 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.