Idag på TV4, missa inte Veterinärerna – uppdrag Thailand

Idag på TV 4 kl 20.25, missa inte det sevärda programmet om Veterinärerna – uppdrag Thailand 

Veterinärerna – uppdrag Thailand I. Svensk djurserie från 2007. I fyra avsnitt. Några svenska veterinärerar har rest till Thailand för att hjälpa till att bota sjuka djur. Del 2 av 4.

Avsnitt 1 gick igår kväll, jag grät på flera ställen i programmet. Några svenska och danska veterinärer har åkt till Thailand för att ta hand om hundar som behöver kasteras, steriliseras och få annan vård. Flera av hundarna var i så dålig kondition att man enligt vår syn på saken skulle ha velat avliva dem. Men Thailändare på denna ort är buddister och enligt deras tro får man inte avliva hundarna. Egentligen får man inte heller sterilisera dem men till sist har de gått med på att låta göra detta för att kunna begränsa antalet hundar. En del av hundarna var så dåliga att de inte orkade varken dricka eller äta.
Kolla programmet helt klart sevärt.


This is Boy’s photo, before and after he was resued
Läs också på hemsidan Soi Dog Rescue

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 svar på Idag på TV4, missa inte Veterinärerna – uppdrag Thailand

 1. DagStjärnan skriver:

  Ska se om jag tittar på det. Kanske bölar ännu mera då. =(

 2. maby-73 skriver:

  Klarar nog inte av att se programmet…är så känslig när det gäller djur och barn!kramar Marie

 3. Susann skriver:

  Jag hade tittat fel på vilken tid programmet gick, så jag MISSADE det:( Hoppas att ni andra inte missade programmet pga mig. Förlåt mig alla ni läsare!

 4. Susann skriver:

  Program nummer 3 sänds idag kl. 19.30 på kanal TV 4, nu har jag dubbelkollat tiden så ni får inte missa programmet. Sevärt helt klart!

 5. Susann skriver:

  Igår gick sista programmet från Thailand, jag blev helt tagen av alla dessa lidande hundar. Hade jag bara haft pengar så hade jag redan suttit på ett plan ned till Thailand för att hjälpa till.

 6. Cecilia skriver:

  Vill du göra en insats på plats och hjälpa gathundar på Phuket, läs om Clare: http://www.animalprot…Kontaktinfo till Clare finns längst ner på sidan.Vill du hjälpa till ekonomiskt, gör en insättning till Animal Protection Network märkt med ”Clare” så går pengarna oavkortat till gathundarna!/Cecilia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.